Solbrillemafiaen

Bilde: ♥

verdens søteste solbrillemafia

Sist uke og denne uka har det vært flere dager med sterk sol, ungene har sovet ute på verandaen og vi har gått flere turer. Ved flere av turene har det blitt endel småsurving fra småtassene, da de får sola i øynene. Kan selvfølgelig snu vogna, men liker og se de når jeg triller. Så da hadde vi ikke annet valg enn å kjøpe solbriller til de, og valget falt på disse solbrillene fra apotek 1, med strikk så det ikke blir noe brillestenger i øynene osv. Kjøpte disse brillene idag, og prøvde de på med engang. Til min overraskelse så likte de faktisk å ha disse brillene på seg, og lå i vogna og kikka rundt seg, før de sovna med brillene på snei :D Synes de blei veldig søte med disse små solbrillene på. Viktig og beskytte øynene dems.

Er dem ikke tøffe? Det tøffeste må vel være den skikkelige gulperenna nedover hele brystet til Benjamin, en liten gulpekatastrofe :D Søte små gull, som til fredag er tre måneder gamle. Tenkte å prøve å bli mer aktiv på bloggfronten igjen, nå som de gjør litt mer ut av seg så er det litt mer og skrive om, i tillegg så er det dåpsplanlegging på gang da disse små skal bæres til dåpen 25 mai.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hestvold

hestvold

28, Andebu

I denne bloggen vil dere kunne lese om min hverdag med fokus på assistert befruktning og våre erfaringer innnenfor dette, og hvordan vi nå endelig kom til målet om å skulle bli foreldre <3 Vi venter nemlig prøverørtvillinger i januar 2014, følg oss på veien da vel :)

Totalt har lest bloggen. Idag har besøkt bloggen og er online nå. har lest bloggen den siste uka og har besøkt bloggen siste måneden.

Statistikk fra 06.11.2012

Kategorier

Arkiv

hits