Prosjekt marsipanlokk

Barnedåpen nærmer seg, våre to mirakler skal døpes 25 mai i Skjee kirke. Jeg ser veldig frem til denne dagen. Vi har vært litt frem og tilbake, men har bestemt oss for å ha bilde av ungene på marsipankaka som min svigermor skal bake for oss. Ja, når vi bestemte oss for bilde så var vi litt frem og tilbake på om vi skulle velge nyfødtbilde eller bilde fra hvordan de ser ut nå. Så valget falt på å ha bilde av de fra nå, så da begynte prosjektet "få Haley og Benjamin til å smile samtidig". Ett prosjekt som ikke var veldig enkelt, de smiler de, men det er visst veldig kjedelig og smile samtidig her i huset. 

Jeg la saueskinnet dems foran verandadøra, for å få naturlig lys på bildene og la de i bare bleia. Jeg tok bilder mens faren hoppa rundt for å få frem de sjarmerende smilene vi vet de har. Vi fikk mange artige bilder, men ingen bilder der begge smiler samtidig så da måtte vi klippe og lime. Vi blei veldig fornøyde med det valgte bilde etter litt justeringer og siden vi la de foran verandadøra så blei bildene lyse og klare. Tenkte jeg skulle vise noen av bildene i en collage :D


Utifra dette bildet er det kanskje ingen tvil om hvem av disse to som er husets skøyerfant? De tuller og gjør seg til begge to, men den lille gutten vår har så mye uttrykk og grimaser at det er morro og bare sitte å se på han til tider <3 Kan sitte å se på han lenge, og smile av disse grimasene hans. Lille jenta vår er stortsett bare blid, når vi prater til henne eller ser på henne så lyser hun fort opp i ett stort smil, det er en veldig herlig tid nå merker jeg. 

Bilde over er det valgte resultatet, dette bilde skal pryde marsipankaka på dåpsdagen 25 mai, gleder meg til å se resultatet :D Men foreløpig er disse for små til å smake, så de får nøye seg med å la andre få smake på mesterverket :D

3 kommentarer

Linn Therese Dagsland

13.05.2014 kl.13:24

Åh, så flotte bilder av solstrålene!!

Lene

14.05.2014 kl.06:22

Helt nydelig bilde!

hestvold

22.05.2014 kl.23:02

Tusen takk vi er svært fornøyde

hestvold

22.05.2014 kl.23:02

Tusen takk

Skriv en ny kommentar

hestvold

hestvold

28, Andebu

I denne bloggen vil dere kunne lese om min hverdag med fokus på assistert befruktning og våre erfaringer innnenfor dette, og hvordan vi nå endelig kom til målet om å skulle bli foreldre <3 Vi venter nemlig prøverørtvillinger i januar 2014, følg oss på veien da vel :)

Totalt har lest bloggen. Idag har besøkt bloggen og er online nå. har lest bloggen den siste uka og har besøkt bloggen siste måneden.

Statistikk fra 06.11.2012

Kategorier

Arkiv

hits