vår nasjonaldag

 

Barnas aller første nasjonaldag blei det store 200-årsjubileet til Norge <3 Jeg hadde sett frem til denne dagen, endelig hadde vi med oss barn ut på nasjonaldagen. Hver 17 mai siden vi begynte å prøve på å få barn har vi spurt hverandre "tror du vi har barn neste 17 mai", men det lot vente på seg. Endelig i år har vi barn, og ikke bare ett barn, vi er jo så heldig at vi fikk to små mirakler på en og samme gang. 

Vi startet dagen tidlig, og sto opp kl 07.00, måtte jo få alt og alle klare til vi skulle se barnetoget på Nøtterøy. Ungene hadde på seg nydelige bunader/festdrakter som mormoren dems hadde kjøpt til de. De var jo så fine, begge to <3 Vi var å så på toget på Nøtterøy som alle år tidligere, vi møtte mamma, søstrene mine og svoger der ute også gikk vi ned på Borgheim og kjøpte oss en is. Været var helt herlig denne dagen, sol fra blå himmel, en ordentlig vårdag. Ungene sov, men vi tok de opp av vogna når vi så toget nærmet seg for jeg ønsket ikke at de skulle ligge i vogna i tillfelle de blei skremt av musikken, så jeg hadde Haley på armen, mens Benjamin satt på armen til pappan sin. Lille jenta vår ei svært nyskjerrig liten jente så hun hadde masse og se på mens toget gikk forbi, men lille guttelutten vår sovna i pappas trygge armer og brydde seg ikke stort om av vi feiret Norges 200 års jubileum. 

Etter toget dro vi ut til mamma og kosa oss med reker og kake, på tradisjonelt vis I følge gubben min. Mamma lurte på hva vi skulle spise på 17 mai og da sa gubben, er det ikke reker da, du kan da ikke endre på det, så da kosa vi oss med reker. Vi slappa av og bare koste oss, tok litt bilder ute i hagen, som vi også alltid gjør. Utpå ettermiddagen dro vi videre til svigerforeldrene mine og der venta det grilling, kaker og enda mer kos, været var så fint at vi satt ute og kosa oss til godt ut på kvelden. Da klokka blei ca 22, kjørte vi innover mot Tønsberg for å se på fyrverkeriet fra brygga, og vi avsluttet kvelden der. Både været og ungene har vært eksemplariske denne dagen, ungene har sovi masse og kost seg med all oppmerksomheten <3 Vi foreldrene har også hatt en kjempefin dag, og vi har stolt vist frem våre mirakler til de som ville se. 

3 kommentarer

Victoria Wisløff

21.05.2014 kl.15:31

Håper du har hatt en super onsdag og koser deg resten av kvelden :)

Annette E.

21.05.2014 kl.16:06

Kjempe fin blogg du har :)

Ta en titt på min blogg?

Jeg har en konk. på gang ♥

hestvold

22.05.2014 kl.23:01

Takk det samme
Ser ut som om dere har hatt en koselig dag. Flotte barn i flotte bunader også, tenk deres første 17mai *minner*.

Skriv en ny kommentar

hestvold

hestvold

28, Andebu

I denne bloggen vil dere kunne lese om min hverdag med fokus på assistert befruktning og våre erfaringer innnenfor dette, og hvordan vi nå endelig kom til målet om å skulle bli foreldre <3 Vi venter nemlig prøverørtvillinger i januar 2014, følg oss på veien da vel :)

Totalt har lest bloggen. Idag har besøkt bloggen og er online nå. har lest bloggen den siste uka og har besøkt bloggen siste måneden.

Statistikk fra 06.11.2012

Kategorier

Arkiv

hits